Specialrengøring

Ofte oplever man på mange offentlige toiletter, at lugten kan være meget slem.
Også på skoler, motionscentre, hospitaler, restauranter m.m. kan der være lugtgener af forskellige karakterer.

Selv om en rengøring er nok så grundig, kan det være svært helt at fjerne ubehagelige lugtgener. Specielt på områder, som bruges ofte og af mange, kan være generet af dårlig lugt i en sådan grad, at det giver brugeren en dårlig oplevelse.

SOLA green ApS kan nu tilbyde specialrengøring med de biologiske produktsystemer AirX , som kan bekæmpe lugtgener og få dine omgivelser til at dufte af absolut ingenting, effektivt.

AirX produkterne er ikke klassificeret som farlige, og er godkendt af miljøministeriets regler for klassificering og mærkning.

Produkterne som bruges til specialrengøring indeholder ingen oplysningspligtige stoffer, det er fuldt biologisk nedbrydelig, og fremstillet af godkendte råvarer.

Bio – enzymer i AirX 66 fjerner lugt og organiske materiale ved kilden. Den omdanner materialer som madrester, opkast, urin m.m. til vand og kuldioxid.

Vores samarbejdspartnere

SOLA green ApS har gode samarbejdspartnere på området, og vores medarbejdere har gennemgået en uddannelse i specialrengøringens udførsel, systemer og produkter.​​

Få et gratis og uforpligtende tilbud

​​Udfyld fo​rmularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt omkring din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt